Ostoslista Pikku Kakkoselle

Tällä kertaa mennään sieltä mistä aita on matalin. Tai sieltä missä sitä ei ole ollenkaan! Eli mitä hankintoja teemme toista vauvaa varten.

Pikku Kakkosen ostoslista:

  1. Elvie-alipainepumppu. Oon kuullut tästä maidonkerääjä/pumpusta pelkästään hyviä asioita! Tämä on tavallista alipainepumppua kätevämpi siinä mielessä, että tämä pysyy tukevasti imetysliiveissä eikä vaadi kiinni pitämistä tai vahtimista, putoaako lattialle ja kaikki maidot menee hukkaan.
  2. Sähköinen rintapumppu. Viimeksi mulla oli ainoastaan käsikäyttöinen pumppu, ja meinasin saada jännetuppitulehduksen joka kerta kun yritin sillä raastaa itseltäni maitoa. Tein intensiivistä tutkimustyötä ja päädyin Lola&Lykke sähköpumppuun, josta löytyi vain positiivisia arvosteluja.
  3. Sähköinen vaunujen tärisyttäjä. Hitto kun olisin tiennyt tämän olemassaolosta viimeksi! Ihan turhaan käytin tunteja ja tunteja vaunujen heijaamiseen, kun olisin voinut itse levätä.
  4. Owlet-älysukka. Meillä oli viimeksi käytössä perinteinen Nanny-kätkythälytin. Nyt ajateltiin sijoittaa laadukkaampaan vekottimeen, koska tähän pakettiin saa mukaan itkuhälyttimen, kameran ja lämpömittarin. Älysukka mittaa myös vauvan sykettä, happitasoja ja unirytmiä, eli tämä on suorastaan neuroottisen vanhemman unelmavehje.
  5. Uusi leikkimatto ja alusta hoitopöydälle. Ihan vaan siksi että entiset on käytännössä hajonneet atomeiksi 😂
  6. Matkakokoinen kohinalaite rauhoittamaan vaunulenkkejä.
  7. Vaavisänky. Eli semmoinen vuokrattava, liikuteltava sänky mikä on hyvä ihan pienelle vastasyntyneelle. Mietin ensin, otetaanko semmoinen ensipetisysteemi, mihin saa äitiyspakkauksen laatikon, mutta tämä on hieman pienempi ja tykkään siitä, että reunoista näkee läpi.
  8. Tarrakapaloita. Meille näytettiin synnärillä ehkä sata kertaa, miten tavallisesta lakanasta tehdään kapalo. Me paksukalloiset ei vaan koskaan oikein opittu sitä tekemään, ja Ada rimpuili noin kahdessa minuutissa itsensä vapaaksi niistä meidän kötöstyksistä. Nyt tarrat vaan kiinni ja lapsi pysyy lepositeissä!

Koska meillä on näin paljon ostettavaa, päätettiin ettei oteta äitiyspakkausta vaan se 170e arvoinen äitiysavustus. Adan vanhat vauvanvaatteet ovat edelleen hyvässä kunnossa, eli uusia ei tarvita.

Äitiyspakkauksen paras tavara eli toppahaalari on vielä Adan jäljiltä hyvässä kunnossa.

Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, joten en laita tähän linkkejä tuotteisiin. Ne löytyvät kyllä googlettamalla 🙂

Onko sulla joku tuote/tavara mitä ilman et olisi pärjännyt vauvan (tai vauvan ja taaperon) kanssa? Jotain lisättävää meidän listaan? Kaikki suositukset otetaan ilolla vastaan!





Jätä kommentti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus